Home
BAS 1
2023/2024
 

Balsponsor: Autocentrum Douwe de Beer

15 november 2023 - Bron: BASVoetbal.nl

De balsponsor bij de wedstrijd BAS tegen WZC Wapenveld komende zaterdag 18 november is Autocentrum Douwe de Beer. Dit Drontense familiebedrijf – wat inmiddels al bijna 20 jaar bestaat - heeft zich gespecialiseerd in de Duitse topmerken Volkswagen, Audi, BMW en Mercedes-Benz.

Showroom
Bij Autocentrum Douwe de Beer vind je een groot aanbod aan occasions uit het topsegment. In de showroom staan onder andere sportieve Audi occasions, comfortabele BMW occasions, luxe Mercedes occasions en betaalbare Volkswagen occasions. Wanneer je een occasion wenst die zij op dit moment niet op voorraad hebben, kunnen zij je vaak toch van dienst zijn door een persoonlijk verzoek in te dienen. Daarnaast behoort ook occasion lease tot de mogelijkheden. Ook bij het leasen van een occasion, kun je jouw huidige auto gewoon inruilen.

De showroom staat bekend om de huiselijke sfeer. In de showroom kun je onder het genot van een kop koffie of thee, in alle rust de occasions bekijken. Bijkomend voordeel is dat zij elke dag hun best doen om de meest luxe jonge occasions in te kopen, voor de scherpste prijs. Je profiteert hierbij van het uitgebreide inkoopnetwerk, dat zij in de afgelopen jaren op hebben weten te bouwen.

Werkplaats
De service van Autocentrum Douwe de Beer staat hoog aangeschreven. Voorkomende reparaties en onderhoud doen zij in een high-tech werkplaats. Daarnaast werken ze nauw samen met bekende regionale dealers. Zo geniet je als klant optimaal van jouw auto en weet je zeker dat jouw auto onderhouden en gerepareerd wordt door een merkspecialist. Uiteraard maak je hierbij gebruik van gratis vervangend vervoer. Daarnaast staan ze bovendien ook voor je klaar als je een leaseauto rijdt. Tot slot biedt het bandenhotel de mogelijkheid om jouw zomer- en winterbanden op te slaan.

KiKa
Sinds de start van het bedrijf wordt bij de aflevering van een auto geen bos bloemen of taart cadeau gegeven, maar een echte ‘Douwe de Beer-beer’. Om met deze beer ook het goede doel te steunen hebben zij gekozen voor de KiKa-beer.

Autocentrum Douwe de Beer is gevestigd aan De Giessen 1 in Dronten waar je van harte welkom bent. Meer informatie: www.douwedebeer.nl

PERSOONLIJK - BETROUWBAAR - SCHERP GEPRIJSD – LAAGDREMPELIG

BAS Voetbal dankt Douwe de Beer voor zijn betrokkenheid bij onze club.Terug naar nieuwsoverzicht

Sponsor:
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis

2024
18/04 Balsponsor: dTLS. Online Marketing
03/04 Balsponsor: Knook Bio Eieren
15/03 Balsponsor: De Torenhoeve
28/02 Balsponsor: 5VOOR12
22/02 Balsponsor ReleveleR
08/02 Abdel Yahiaoui nieuwe hoofdtrainer BAS Voetbal
30/01 Trainer van den Berg en BAS Voetbal per direct uit elkaar
25/01 Balsponsor: dTLS. Online Marketing: Samenwerken, doorzetten en hard werken
 

2023
28/12 BAS voetbal zoekt hoofdtrainer voor het seizoen ‘24/’25
15/12 Jeroen van den Berg en BAS na dit seizoen uit elkaar
30/11 Balsponsor: Flevosap | Al 30 jaar de smaak te pakken!
15/11 Op meer plekken QR-codes zichtbaar op De Schelp
15/11 Balsponsor: Autocentrum Douwe de Beer
01/11 Balsponsor: Poldergraan
20/09 Spaaractie bij AH Jan Schuurhuis
19/09 BAS 1 presenteert: Rad van Fortuin
14/08 Openingsdag 2023
11/08 BAS 1 begonnen aan voorbereiding
 

Advertentie

Een parel van BAS 1


Gerwin Schaap


© Copyright 2024, BAS Voetbal. Alle rechten voorbehouden. Sybit | Software op Maat